بهداشت جنسی

3 تا از مهمترین عوارض استفاده از کاندوم

5 تا از مهمترین عوارض استفاده از کاندوم

کاندوم های معمولی که با عنوان کاندوم مردانه یا کاندوم خارجی نیز شناخته می‌شوند، یکی از محبوب‌ترین وسایل پیشگیری از بارداری هستند.

این محصولات(کاندوم) یکی از ارزانترین و آسانترین راه برای استفاده هستند که محافظت بیشتری در برابر عفونت های مقاربتی (STIs) در طول رابطه جنسی واژینال، دهانی یا مقعدی ایجاد می کنند.

کاندوم روی آلت تناسلی در حالت نعوظ به عنوان مانعی برای جلوگیری از بارور کردن تخمک یا انتقال ویروس در صورت ابتلا به عفونت‌های مقاربتی توسط اسپرم قرار می‌گیرد که در 99 درصد موارد موثر است.

استفاده از کاندوم مردانه کاملاً بی خطر است، مگر در موارد معدودی که ممکن است منجر به عوارض جانبی شود. اگر از کاندوم در حین مقاربت استفاده می کنید، در اینجا چند چیز وجود دارد که باید برای آنها آماده باشید.

عوارض استفاده از کاندوم:

آلرژی:

کاندوم ها از لاتکس نازک (لاستیک)، پلی اورتان یا پلی ایزوپرن ساخته شده اند که برای جلوگیری از بارداری با جلوگیری از لقاح اسپرم در تخمک طراحی شده اند.

اما لاتکس می تواند باعث ایجاد آلرژی در هر یک از شرکا شود. ممکن است منجر به راش، کهیر و حساسیت در پوست شوند.

اگر شما یا همسرتان به لاتکس حساسیت دارید، باید راه دیگری را برای جلوگیری از بارداری و… انتخاب کنید.

کاهش لذت:

کاندوم‌های موجود این روزها معمولاً نازک‌تر هستند تا حساسیت را در طول رابطه را افزایش دهند.با این حال، برخی از افراد از کاهش حساسیت هنگام استفاده از کاندوم به عنوان یک روش پیشگیری از بارداری شکایت دارند. آنها ادعا می کنند که لذت در طول رابطه جن سی به دلیل وجود کاندوم کاهش می یابد.

در چنین مواردی توصیه می شود از پیشگیری از بارداری با روش های دیگر استفاده کنید ولی این روش ها ریسک بالاتری دارند زیرا از بیماری های مقاربتی جلوگیری نمی کند.

ریسک پاره شدن:

کاندوم 100 درصد در پیشگیری از بارداری و بیماری های مقاربتی موثر نیست. در حین رابطه جنسی، اگر کاندوم سوراخ و یا پاره شود خطر بارداری و بیماری های مقاربتی وجود دارد.

به طور کلی در اثر اصطکاک بیش از حد امکان ایجاد پاره گی وجود دارد. بنابراین، قبل از استفاده از کاندوم می توان از روان کننده های جنسی مبتنی بر آب مانند ژل ایموشن زرد استفاده کنید.برای نتیجه بهتر می توانید از روش های دیگر پیشگیری از بارداری نیز استفاده کنید.

یک کاندوم خارجی روی آلت تناسلی در حالت نعوظ قرار می گیرد و باید بلافاصله پس از انزال از واژن خارج شود. هنگامی که آلت تناسلی شل می شود، کاندوم ممکن است به طور تصادفی بلغزد و مایع منی به داخل واژن آزاد شودکه ممکن است منجر به بارداری ناخواسته و بیماری های مقاربتی شود.

حرف آخر:

همه کسانی که از کاندوم به عنوان وسیله ای برای جلوگیری از بارداری استفاده می کنند از این عوارض جانبی آن رنج نمی برند. تنها در موارد معدودی ممکن است فرد با چنین چالش هایی روبرو شود. در چنین حالتی، ممکن است روش‌های دیگر پیشگیری از بارداری مانند قرص‌های ضد بارداری خوراکی، دستگاه‌های داخل رحمی (IUD) یا غیره را انتخاب کنند.

استفاده از کاندوم در هنگام نزدیکی مطمئن ترین راه برای جلوگیری از بارداری و عفونت های مقاربتی (STI) است. بنابراین، اگر تا به حال علائمی را تجربه نکرده اید، از خرید کاندوم خودداری نکنید و روش صحیح استفاده از آن را بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *